Benvingut al web de Tot un món de pedra seca, un projecte pedagògic per al coneixement del patrimoni de la pedra seca a l’Alt Empordà. Aquest recurs educatiu consta de vint-i-quatre panells de fusta que expliquen les principals tipologies constructives de pedra seca a casa nostra, les principals tècniques, materials i eines de treball així com altres elements essencials per comprendre aquest patrimoni i la seva importància com a element vertebrador del nostre territori.

Els vint-i-quatre panells configuren una exposició que es pot visitar i treballar a partir d’una proposta pedagògica, especialment dissenyada per al treball amb alumnes del cicle superior d’educació primària i del primer cicle d’educació secundària, i s’acompanya de més d’una cinquantena d’informacions complementàries i també de tres propostes de sortides per a la descoberta del patrimoni de la pedra seca al territori.

COL·LABORAxPAISATGE posa Tot un món de pedra seca a disposició de les escoles i instituts de l’Alt Empordà, així com de les entitats de la comarca interessades en el coneixement i difusió d’aquest patrimoni. Consulteu condicions a l’apartat Sol·licitar l’exposició.